2018 YKS İle Fakültemiz Programlarına Yerleşen Adaylar İçin Kayıt Kılavuzu

Sevgili Öğrencimiz,

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ailemize  hoş geldiniz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemize ilk defa kayıt yaptıracak öğrencilerimizin kesin kayıt işlemleri “İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 2018 Yeni Kayıt Kılavuzu”nda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.

Kayıt işlemlerinin hatasız ve süratle gerçekleşmesi için bu Kılavuzu dikkatle inceleyerek istenilenleri eksiksiz yapmanız gerekmektedir.

Fakültenizi / Yüksekokulunuzu tanımanız ve Üniversitemize uyum sürecini hızlandırmanız amacı ile  Birimlerimiz tarafından düzenlenecek oryantasyon programına katılımınızı bekliyoruz.

Tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, başarılı ve mutlu bir üniversite öğrenciliği geçirmenizi diliyoruz.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA REKTÖRLÜĞÜ

Kılavuz İçin  TIKLAYINIZ.