Tıbbın Girişimcileri Cerrahpaşa Medikal Araştırma ve Kariyer Günleri Gerçekleşti.

Cerrahpaşa Girişimcilik Kulübü kongre ekibi tarafından düzenlenen '' Tıbbın Girişimcileri Cerrahpaşa Medikal Araştırma ve Kariyer Günleri'', 16-17 Mart 2019 tarihlerinde Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.

Etkinliğin ilk gününde Prof. Dr. Civan Işlak, Prof. Dr. Bahadır Dağdeviren, Prof. Dr. Saruhan Çekirge, Prof. Dr. Rejin Kebudi ve Prof. Dr. Türker Kılıç katılımcılara hitaben konuşma yaptılar.

Bilimsel çalışmaların sunumları ile devam eden program sonrası, organizasyon komitesi tarafından düzenlenen gala yemeğine geçildi.

Etkinliğin ikinci ve son günü olan 17 Mart'ta, Doç. Dr. Burcu Çelet Özden, Prof. Dr. İlgin Özden, Prof. Dr. Berrin Pehlivan, Op. Dr. Banu Çiftçi katılımcılara hitap etti. Bilimsel bir şölen havasında geçen kongreye, tıp fakülteleri başta olmak üzere Türkiye'nin farklı bölgelerinden öğrenciler tarafından ilgi yoğundu.