Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Birincileri İçin Ödül Töreni Düzenlendi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde 2019 mezunları arasında İngilizce Tıp ve Türkçe Tıp programlarında öğrenimlerini birinci olarak tamamlayan mezunlarımız sivil toplum kuruluşları tarafından ödüllendirildi. Ödüller birincilere fakültemizde düzenlenen törenle takdim edildi.

Tıp Programını birinci olarak tamamlayan Dr. Ersin Yavuz, üniversite çağındaki gençlere eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla 1992 yılında kurulan, 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı (YEKÜV) tarafından “Başarı Teşvik Ödülü”ne layık görüldü. Dr. Ersin Yavuz’a ödülü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Sait Gönen ve Prof. Dr. Nurettin Sözen’in katıldığı törenle takdim edildi.

Türkçe Tıp Programı birincisi Dr. Ferhan Bulut ise, Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından ‘En Başarılı İntern’ ödülüne layık görüldü. Dr. Ferhan Bulut ödülünü, dekan Prof. Dr. M. Sait Gönen, dekan yardımcısı Prof. Dr. Cem Ar ve Prof.Dr. Büge Öz dernek yöneticilerinin katıldığı törenle aldı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ailesi olarak kıymetli mezunlarımızı kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz.

Haber: Ceylan ÇAKMAK