Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ’ ne Ödül

As. Dr. Cengiz Çetin Tez Yarışması’nda en iyi üçüncü tez ödülü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden Op. Dr. Tuğba Feryal Yıldız Değer’e verildi.

14 Mart Tıp Haftası kutlamaları çerçevesinde İstanbul Tabip Odası tarafından Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi. Çeşitli dallarda ödüle layık görülen doktorların bir araya geldiği etkinlikten Cerrahpaşa Tıp Fakültesi de ödül ile döndü.

En İyi Tez kategorisinde İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Op. Dr. Tuğba Feryal Yıldız Değer’in hazırladığı “Palatoplasti Sonrası Konuşmanın Değerlendirilmesi” başlıklı tez üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Prof. Dr. Yağmur Aydın’ın danışmanlığında hazırlanan tez çalışmasına katkıda bulunanlar arasında Radyoloji-Nöroradyoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Koçer, Radyoloji Baş Teknisyeni Veysel Kurt, KBB Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mehmet Ada, Dr. Begüm Başoğlu Yılmaz ve Odiyoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zahra Polat yer alıyor.

Haber: Ceylan ÇAKMAK