Bahar Yarıyılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru Sonuçları

KZÖ 2020-2021 Bahar Yarıyılı 01.03.2021-04.06.2021 tarihleri arası çalıştırılacak öğrenci listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Çalışmaya hak kazanan öğrencilerden aşağıdaki belgeler istenir:

Belgelerin 17-19 Şubat 2021 tarihlerinde Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğrenci İşlerine şahsen teslim edilmesi veya ctftrtipogr@istanbul.edu.tr adresine e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir.

Evrakları e-posta ile göndermek isteyen öğrenciler;

Öğrencinin imzası gerekli olanlar için: Evrak doldurulup imzalandıktan sonra cep telefonlarından uygun bir programla tarandıktan sonra mail atılacak.

Diğer evraklar için: Telefonlarından uygun bir programla tarandıktan sonra mail atılacak.

1.        Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  2.        Yeni tarihli öğrenci belgesi (elektronik imzalı ya da e devletten alınabilir)
  3.        Bir adet fotoğraf,
  4.        Disiplin cezası bulunmadığına dair belge (elektronik imzalı alınabilir.)
  5.        QNB Finansbank hesap numarası olması gerekiyor (enpara hesap numarası olmayacak).
  6.        Kısmî Zamanlı Öğrenci (KZÖ) Çalıştırma Sözleşmesi,
  7.       SGK İlişik Taahhütnamesi,
  8.       SGK Aile Sağlık Yardımı (Sağlık Provizyon ve Aktivasyon Sistemi (SPAS) Müstehaklık Belgesi) e devletten alınacak.

KZÖ SGK taahhütnamesine buradan ulaşabilirsiniz.

KZÖ Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesine buradan ulaşabilirsiniz.