Cemal Pekin Vakfı Bursu Duyurusu

Cemal Pekin Vakfı, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden, Cemal Pekin Vakfı Yönetim Kurulu’nca belirlenecek sayıda, başka kişi/kurum/kuruluştan burs almayan öğrenciye, seçme ölçütlerinin yerine getirildiği saptanınca, 19.01.2021 günü başlayıp öğrenimini bitirene dek yılın 12 ayı için ödenecek 850 TL karşılıksız burs verecektir.

BAŞVURU

Başvurular 19 Ekim – 10 Kasım 2020 tarihleri arasında bizzat veya posta ile Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğrenci işlerine yapılacaktır.

BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı aday öğrencinin:

1. Anasız – babasız
  2. Anasız
  3. Babasız
  4. Anası – babası yaşıyorsa bile, ailesinin geçim durumunun Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde öğrenimi için destek gerektirdiğini kanıtlayan,

başarılı, yükselip ilerlemek, yurduna, ulusuna yararlı olmak için çaba gösteren bir insan olması gerekir.

Başvuru formuna:

1. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrenci belgesi,
  2. Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  3. Vukuatlı nüfus örneği,
  4. Yerleşim yeri ve diğer adres belgesi,
  5. Adli sicil kaydı,
  6. Aile gelir durumu belgesi,
  7. Üniversite giriş sınavı sonuç belgesi örneği,
  8. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi not transkripti eklenecektir.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı Burs Komitesi belirlenecek adayların başvuru formlarını ekleriyle birlikte Cemal Pekin Vakfına iletilecek, burs görüşmeleri Vakıf tarafından 7-9 Aralık 2020 tarihleri arasında saat 09:30-17:30 arası Whatsapp aracılığıyla görüntülü olarak yapılacaktır.

Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.