Fakültemizde IP Santrale Geçildi

Fakültemizde IP Santrale Geçildi​

Gelişen ve değişen ihtiyaçlara bağlı olarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde internet altyapısını kullanan IP santrale geçildi.

Klasik haberleşme yöntemlerinin yanı sıra ses kayıt, konferans görüşmeleri, kullanıcıların cep telefonlarıyla dahili telefonlarının arasında bağlantı sağlanması gibi gelişmiş iletişim çözümleri sunan IP santral, Sistem Yönetim Birimi tarafından hizmete sunuldu.

Bu çalışma ile IP santral teknolojisinin ölçeklenebilirlik, kalite, verimlilik ve düşük maliyet gibi avantajlarından yararlanılması amaçlanmıştır.

İşin finansal bütçesi taşınma maliyetine eş maliyetle döner sermaye dışı kaynaklardan hazırlanmıştır.

IP santral ile mevcut network altyapısı kullanılacağından ek kablolama ihtiyacı olmayacaktır. Yeni santral ile diğer kampüsler arasında gerekli bağlantılar yapılarak iletişimin devamı sağlanacaktır.

Telefon Rehberine İletişim Menüsünden Ulaşabilirsiniz TIKLAYINIZ

İlgili Habere Buradan Ulaşabilirsiniz