Sağlık bakanlığı tarafından Pandemi hastaneleri arasında ilan edilen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde şu ana kadar gelen Covid 19 hastalarına bilim kurulumuzun önerileri doğrultusunda gerekli tıbbi tedavi ve bakım hizmeti verilmektedir. Önceliğimiz bu hizmet sunumu esnasında personelimizi de koruyarak bu hizmeti vermek olmaktadır. Sağlık bakanlığımızın talimatları ve malzeme desteği ile hizmetlerimizi yürütmekteyiz. An itibariyle hastanemizde hizmeti aksatacak eksik malzememiz yoktur. Taleplerimiz Sağlık bakanlığı tarafından hızla karşılanmaktadır. Bu süreçte toplumumuzun kadim kültürü gereği gerek Cerrahpaşa vakfına gerekse Döner sermayemize gerek sivil toplum örgütlerinden gerek eski mezunlarımızdan veya duyarlı vatandaşlarımızdan değişik miktarlarda bağışlar yapıldığı bilgisi gelmektedir. Tüm bağışlar için bağışçılarımıza şükranlarımızı sunarız. Gönderdikleri şartlı yada şartsız bağışların tamamının bu süreçte Pandemi ile mücadelede onların arzuları şeklinde harcanacağını bilmelerini isteriz. Süreçle ilgili gelişme oldukça yeni bilgilendirmeler yapılacaktır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.