Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirmesi Gerçekleştirildi

İÜC Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde 14-15-16 Ocak 2020 tarihlerinde ‘’Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirmesi’’ gerçekleşti. T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Çalışan Hakları Daire Başkanlığı tarafından görevlendirilen ekip koordinatörü ve üç değerlendiriciden oluşan 4 kişilik bir ekip tarafından gerçekleştirilen değerlendirmede Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi, Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) kapsamında değerlendirildi. Üç gün süren yerinde değerlendirme ve inceleme süresince Hastane Yönetimi, Kalite Yönetim Ekibi, Bölüm Kalite Sorumluları ve hastane çalışanları değerlendirme ekibine eşlik etti.

Hastane Kalite Yönetim Direktörü Prof.Dr.Sevgi Ergin gerçekleşen değerlendirme ile ilgili olarak; Hastanemizin alanında son derece profesyonel olan ekip koordinatörü ve ekibi tarafından değerlendirildiğini,değerlendirme süreci boyunca alana bilgilerini aktardıklarını, birçok noktada farkındalık yarattıklarını ve alandaki çalışanlarımızın bu süreç boyunca ve sonrasında ekibe duydukları sevgi, saygı ve eğitim tarzında gerçekleşen bu değerlendirme sürecinden dolayı minettarlıklarını ifade ettiklerini belirtti.

Prof.Dr.Ergin;''Başta T.C. Sağlık Bakanlığına ve kurumumuzda değerlendirmeyi gerçekleştiren ekip koordinatörüne ve ekibine bu objektif, eğitim odaklı değerlendirme sürecini gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyoruz''dedi.

Haber :Ceylan ÇAKMAK