Cerrahpaşalı Öğrencilerden Covid Yayını

Coronavirüs pandemisinde verdiği başarılı mücadele ile tüm Türkiye’nin takdirini kazanan, ulusal ve uluslararsı medyada kendine geniş yer bulan İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bu sefer öğrencilerinin yaptığı yayınla adından söz ettirdi.

Avrupa’da Coronavirüs Salgının en ağır yaşandığı İtalya ve İngiltere’den yoğun bakım uzmanları Dr.Lorenzo Ball ve Dr.Francesca Rubulotta’nın CTF Talks Youtube kanalında canlı yayın konuğu olduğu program başta akademisyenler olmak üzere sağlık camiasında büyük ilgi gördü.

Türkiye’yi temsilen katılan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr.Oktay Demirkıran’ın “ Dünya tarihi bir kez daha BC-AC diye ikiye ayrılacak ancak bu sefer Before Corona After Corona.”yorumu ise tüm katılımcıları gülümsetti.

Haber: Ceylan Çakmak