Fakülte Akademik Kurulu Gerçekleşti

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof.Dr. Nuri Aydın'ın katılımlarıyla 2019 Yılı 2.Akademik Kurulu 27.11.2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Kurula Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Oğuz Çetinkale, Dekan Prof.Dr. M. Sait Gönen, Başhekim Doç.Dr. Zekayi Kutlubay ve akademisyenler katıldı.

Yenilenme ve güçlenme çalışmaları tamamlanan Türkçe Tıp Binasında bulunan  Prof.Dr.Ekrem Kadri Onat  Amfisi’ nde yapılan toplantıda , 2018-2019 yıllarının değerlendirilmesinin yapılmasının yanı sıra 2019-2020 yılında hayata geçirilmesi planlanan projeler için öğretim üyeleri ile görüş alışverişinde bulunuldu.

42 Anabilim Dalı’ndan Öğretim Üyelerinin katıldığı Akademik Kurul önümüzdeki öğretim yılına dair iyi dileklerle sona erdi.

Haber:Ceylan Çakmak