Temel Artroskopik Sütur Teknikleri ve Omuz Bölgesine Anterior Yaklaşımın Anatomisi Eğitimi Düzenlendi.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Anabilim Dalları tarafından periyodik olarak düzenlenen kurum içi asistan eğitimi programları devam ediyor.

Bu kapsamda İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü ve aynı zamanda fakültemiz Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Nuri Aydın ve  Doç. Dr. Mehmet Fatih Güven tarafından ‘Temel Artroskopik Sütur Teknikleri ve Omuz Bölgesine Anterior Yaklaşımın Anatomisi Eğitimi’ gerçekleştirildi.

​Anatomi Anabilim Dalı Diseksiyon Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim programında asistanlara kadavra üzerinde Temel Artroskopik Sütur Teknikleri ve Omuz Bölgesine Anterior Yaklaşımın Anatomisi eğitimi verildi.

Haber:Ceylan ÇAKMAK